אם הפריטים הבאים נמצאים במקרר שלכם כדאי שתוציאו אותם מיד

 

האם אתה מרגיש שהמקום במקרר שלך הולך וקטן? ובכן, אתם כנראה שמים דברים שאתה לא צריכים לשים. אנשים רבים עושים את הטעות של לשים את כל מה שהם מקבלים מהמכולת ישר לתוך המקרר, בלי לדעת שזה למעשה יפגע בטעם ובאיכות של מזונות רבים.

Screen Shot 2016-10-31 at 5.07.25 PM.png

הנה רשימה של 13 פריטים אותם אתם לא צריכים לשים במקרר שלכם:

 

מוצרי מאפה.

 אחסון מאפים למעשה עלול לגרום להם להתעפש. אמנם זה נוגד את התחושה הבסיסית אבל מסתבר שלחמים ומאפים לא רוצים את הלחות של המקרר.

תפוחי אדמה.

potatoes-fridge-min.jpg

 תפוחי אדמה לא אוהבים את הקור, הוא הופך את העמילנים שבתוכם לסוכרים וגורם להם להרקב.

עגבניות. 

tomatoes.jpg

לקרר עגבניות זה להוציא מהם את הטעם, עגבנייה זקוקה למקום יבש בטמפרטורות רגילות כדי לשמור על טעמה.

בצל. 

בצל

בצלים יאבדו את כל הטעם שלהם כאשר הם בקירור, גם הם כמו תפוחי אדמה מעדיפים אוויר יבש.

פירות עם זרעים קשים (אפרסקים, שזיפים, וכו ') 

אפרסק

פירות צריכים אוויר ושמש בדיוק כמו צמחים, תנו להם קצת אור ואוויר טבעי להבשיל כך הם יהיו מתוקים ועסיסיים ככל האפשר.

מלון שלם. 

melon.jpg

קירור מלונים יגרום להם לאבד את נוגדי החמצון שלהם, שהם אחד היתרונות הבריאותיים הגדולים ביותר. שמרו אותם מחוץ למקרר כדי שלא יאבדו את המרכיבים.

שום. 

garlic.jpg

למה? המקרר הקר יגרום לשום לאבד את הטעם שלו. שלא לדבר על כך שכל המקרר שלך יהיה עם ריח של שום.

פולי קפה. 

coffee.jpg

אמנם צריך לשמור על פולי קפה במקום קריר אבל לא במקרר,מקרר יוצר לחות, אשר תהפוך את הפולים לחלשים ויגרום להם לאבד את הטעם שלהם. והדבר האחרון שאתה צריך להתחיל איתו את היום שלך הוא קפה תפל ולא איכותי. אז איפה כן? במיכל סגור היטב שישמור על הטעם.

רטבים חריפים.

חרף

מכירים את הפינה הזו במקרר שבה אתם מאחסנים את כל הרטבים החריפים שלכם? מסתבר שהקור מחליש את הטעם של רטבים חריפים, המקרר גם הופך את הרטבים לצמיגיים וקשים יותר למזיגה.

דבש. 

honey_1.jpg

אחסון הדבש במקרר יהפוך אותו לגבישי וקשה לשימוש, במקום זאת אחסנו אותו במקום יבש, הדבש מחזיק זמן רב גם בלי קירור.

תבלינים. 

spices.jpeg

הקור פשוט הורג להם את הטעם, וזה הרי כל העניין בתבלינים.

שמנים. 

oils.jpg

אחסון שמנים במקרר יגרום להם להיות פחות נוזלי ולאבד את החלקלקות שלהם, הערה: שמן אגוזים צריך להיות מקורר.

בזיליקום.

basil.jpg

אנשים רבים מאחסנים את הבזיליקום שלהם במקרר, ומאמינים שזה משמר את הטעם. בפועל מומלץ לשמור את הבזיליקום בחוץ בתןך קערת מים ולהחליף את המים כל 3 ימים.

אחרי שאתה קורא את המאמר הזה, לך ישר למקרר והתחל לקרר בדרך הנכונה. המזון שלך (ובלוטות הטעם שלך) יודו לך.

 

 

Published by MISHTI.CO.IL - July 3rd, 1:19pm - 2020-07-03T13:19:56+03:00